Ochrana osobných údajov - príprava na skúšku zodpovednej osoby

 Viete o tom, že: 
  • zodpovednú osobu môže mať každý prevádzkovateľ bez ohľadu na počet oprávnených osôb?
  • od 15. 4. 2014 nemusíte mať „obyčajnú“ registráciu, ale stačí oznamovacia povinnosť formou online formulára cez webovú stránku Úradu na ochranu osobných údajov SR a je bezplatná? 
Príďte k nám na školenie a dozviete sa okrem iného i to, či môžete podľa novely zákona o ochrane osobných údajov účinnej od 15. 4. 2014 kopírovať úradné doklady na účely pracovnoprávneho vzťahu.
Lektorka počas školenia predstaví účastníkom všetky okruhy otázok na skúšku zodpovednej osoby. Okruhy sú rozdelené do jednotlivých častí podľa obsahu školenia, pričom každá časť končí testom. Takto každý účastník školenia bude mať k dispozícií viac ako 100 otázok, na ktorých si preverí svoje vedomosti a tak sa zodpovedne pripraví na skúšku zodpovednej osoby.

Termíny


Dátum od:Dátum do:Miesto konania:  Cena  
s DPH:
Objednať:Organizačné pokyny:
29. 4. 201429. 4. 2014Košice59 €ObjednaťMapa

KOŠICE HOTEL s. r. o., Moldavská cesta II. 51/2414

13. 6. 201413. 6. 2014Bratislava59 €ObjednaťMapa

 Bratislava - Hotel Bratislava, Seberíniho 9

17. 6. 201417. 6. 2014Žilina59 €ObjednaťMapa

Informačné centrum podnikateľov s.r.o., M. Rázusa 23A/8336

Profil lektora

JUDr. Marcela Macová, PhD.

Macova_120x180.jpg

Absolvovala Právnickú fakultu Masarykovej univerzity v Brne, nadväzne na Univerzite Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach obhájila rigoróznu prácu na tému „Ochrana osobných údajov“ a na Univerzite Komenského v Bratislave v roku 2016 ukončila doktorandské štúdium zamerané na ochranu osobných údajov. V rokoch 2005 až 2013 pôsobila na Úrade na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky. Aktívne sa zúčastňuje na rôznych odborných konferenciách, je autorkou viacerých komentárov k zákonom o ochrane osobných údajov, ako aj mnohých publikovaných článkov o ochrane osobných údajov. Ako lektorka sa špecializuje na tému „ochrana osobných údajov“. V súčasnosti sa prostredníctvom svojej spoločnosti DAPRO Consulting s. r. o. profesionálne venuje aj výkonu funkcie.

Kontakt na organizátora

email: vzdelavanie@vssr.sk
tel.: +421 41 70 53 888

Oblasti vzdelávania

Dane a účtovníctvo, Mzdy a personalistika
PP školenie