Pracovný pomer a kvalifikačné predpoklady učiteľa strednej školy

Otázka:

Na súkromnej strednej odbornej škole sa vyučuje odbor čašník, servírka, kuchár. Podľa vyhlášky MŠVVaŠ SR o kvalifikačných predpokladoch pedagogických a odborných zamestnancov môže v tomto odbore pôsobiť zamestnanec so vzdelaním – veterinárne lekárstvo – hygiena potravín, potravinárske odbory a odbor zameraný na výživu ľudí, ekonomika služieb a cestovného ruchu. Škola má uchádzačku o zamestnanie, ktorá má ukončený druhý stupeň vysokoškolského vzdelania v magisterskom študijnom programe verejné zdravotníctvo. Možno uvedenú uchádzačku prijať na miesto učiteľa odborných gastronomických predmetov? Spĺňa uvedeným získaným vzdelaním kvalifikačné predpoklady na vyučovanie odborných gastronomických predmetov?


 

 

Vážený návštevník,
prístup do tejto sekcie majú len registrovaní užívatelia portálu
s predplateným prístupom.

 


 

Získajte prístup k celému obsahu, funkciám a službám

Cena (ročný prístup): 246 € s DPH

Cena (ročný prístup): 200 € bez DPH

 

gilka_zelena Viac ako 17 000 aktuálnych dokumentov

gilka_zelena Viac ako 100 aktuálnych videoškolení

gilka_zelena Tím odborníkov na telefóne a online chate

gilka_zelena Online / Video rozhovory s odborníkmi

gilka_zelena Mesačný prehľad priamo do e-mailu

 

Zobraziť kompletný prehľad služieb a funkcií

 

newsletter-icon

Chcete mať pravidelné informácie o novinkách a aktuálnej ponuke?

Prihláste sa na odber noviniek e-mailom.

 

AUTOR

Ing. Jarmila Szabová

Na popise autora pracujeme. Ďakujeme za vašu trpezlivosť.

Dátum publikácie

20.11.2023

Právne oblasti

Stredné školstvo
Učitelia

cookies24x24  Súhlas s použitím cookies

Táto webová stránka používa rôzne cookies pre poskytovanie online služieb, na účely prihlásenia, poskytovania obsahu prostredníctvom tretích strán, analýzu návštevnosti a iné. V súlade s platnou legislatívou, prosíme, o potvrdenie súhlasu alebo nastavenie Vašich preferencií.

Pamätajte, že súbory cookies sú užitočné pre rôzne užívateľské nastavenia a ich odmietnutím sa môže znížiť Váš užívateľský komfort.

Viac informácií o cookies.